Услуги - Боядисване

Няма невъзможни неща!

Боядисване

Искате да освежите дома или офиса, или да направите новият си дом впечатляващ, първата и най-важните стъпки е да боядисате стените и таваните. За качественото боядисване не може просто да нанесете слой боя, а е необходимо да подберете подходящите бои и материали, както и да подготвите повърхностите за предстоящото боядисване. Тук на помощ идваме ние от „АЛПИНА ВИС 2017” ООД, Вие изберете цветовете ние ще направим останало. Ще подготвим помещението, ще облепим мебели подови настилки, прозорци врати и други, ще изшкурим стените и таваните до идеално гладка повърхност, ще нанесем грунда, ще боядисаме с минимум два слоя, а Вие ще се насладите на избраните от Вас цветове.


Фирма „АЛПИНА ВИС 2017” ООД извършва боядисване на сгради, силози, промишлени и други обекти използвайки алпийски способ. Преди да се нанесе боята мястото което ще се боядисва се почиства, след това се нанася грунд, който спомага за по-добрата спойка и издръжливостта на боята, която се нанася на два слоя. По този начин Вашите външни фасади ще изглеждат добре в избрания от Вас цвят. Нашите специалисти също така полагат и влачена, минерална, силиконова, полимерна и всякакъв друг вид мазилка. Алпинистите на „Алпина Вис” поправят стари изолации, които са отлепени или са били недовършени и под въздействието на външните фактори са повредени и замърсени.

AlpinaVis.com

"Апина Вис 2017 ООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монтажи, почистване, боядисване, ремонт и инспекция на силози по алпийски метод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още