Услуги - Импрегниране

Няма невъзможни неща!

Импрегниране

За да можем дълго да се наслаждаваме на красотата на камъните, те трябва да се импрегнират поне веднъж в годината. Импрегнирането на естествените камъни се прави със специален импрегнант . Те създават постоянен защитен слой, който предпазва камъка от проникване на влага и развитие на мухъл и плесен или както е в случая засилват естествения цвят на камъните и ги защитава. Така се запазва по-дълго време красотата на каменните плоскости.С течение на времето сградите слягат и каменните плочи с които са облепени се отлепят, за това се изисква всяка плоча да се дюбелира най-малко с по два дюбела, след което се фугира и най-накрая се импрегнира, всичко това се извършва по алпийски способ . Тази дейност е доста сериозна и опасна , за това трябва да се извършва много внимателно от добре обучени алпинисти.

„АЛПИНА ВИС 2017” ООД гарантира за качеството на извършената ремонтна дейност.

AlpinaVis.com

"Апина Вис 2017 ООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монтажи, почистване, боядисване, ремонт и инспекция на силози по алпийски метод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още