Услуги - Водосточни тръби

Няма невъзможни неща!

Водосточни тръби

„АЛПИНА ВИС 2017” ООД предлага подмяна или монтаж на водосточни тръби. При монтажните дейности задължително подменяме и крепежните скоби, тъй като те са определящи за качеството и трайността на монтажа. Водосточните тръби са много важна част от всяка сграда. Те отвеждат водата от покрива и олуците. Освен че са добър външен вид, старите корозирали водосточни тръби повреждат фасадата и създават предпоставки за течове и обледеняване. Съществува реална опасност старите тръби да паднат, което е сериозен риск както за вас, така и за други хора. За монтажа, подмяната или ремонта на водосточни тръби ние използваме въжен достъп. Алпинистите от екипа на „АЛПИНА ВИС 2017” ООД са обучени и екипирани за работа по сгради с различна конструкция на всякаква височина. Можем да ви предложим водосточни тръби, изработени от различни материали – ламарина, мед, цинк и PVC. Тръбите, които предлагаме, могат да бъдат с цветно покритие по ваше желание. За максимална здравина на монтажа използваме скоби и дюбели HILTI.

AlpinaVis.com

"Апина Вис 2017 ООД" извършва всички видове саниране, топлоизолация, монтажи, почистване, боядисване, ремонт и инспекция на силози по алпийски метод

Контакти

Защо да изберете нас?

Аз съм Радослав Георгиев, управител на фирма с квалифициран екип от алпинисти за саниране със стаж над 10 години в тази област.

Виж още

Нашата Мисия

Влагаме огромен опит при саниране на сгради по алпинисти метод който следи за правилната технология при поставяне на Вашата топлоизолация.

Виж още

Как го правим?

За тази работа е необходимо здраво сърце, специална и надеждна алпинистка екипировка и увереност в собствените познания и умения.

Виж още